El Mercat es trasllada !  Per un moment vaig pensar això no pot quedar se sense documentar i amb vaig posar a treballar. No volia fer les típiques fotografies, volia reflectir ho que aquells dares dies estava passant en un mercat del any 1892 i que tornarà nou, dintre de uns anys amb la mateixa forma però diferent i modern.

El projecte era enllaçar la gent del mercat,  comerciants i  clients, amb la antiga estructura. Els primers tancant las seves parades els clients difumina’n se poc a poc dia a dia sota una estructura de ferro que els ha vist passar i que espera el seu reton. Per últim la soledat de un mercat buit en la foscor de la nit, respirant l’alè de les animes que en transitat duran més de un segle.    

Las fotos son uns retrats del alguns dels paradistes tancant un dia qualsevol el seu reco de feina on han passat part de la seva vida en pocs m2  Un altre part de la exposició son els clients que van comprant i passant, sempre en moviment i per últim e intentat conjugar les línies de la arquitectura, las parades, les llums i la foscor de un espai buit i silenciós.

Ha sigut una feina de moltes visites a diferents hores, per anar impregnar me  del ambient, del espai, deixar me seduir per la llum, les formes i fins i tot de les olors.

Hi pogut posar amb pràctica un tipus de fotografia, que practico. La fotografia contemplativa que es gaudir del moment, del instant,  de sentir l’emoció del clic.